Flyers, Reklamblad, Broschyrer, Kuvert

Reklamblad hjälper er att maximera försäljningen vid de mest avgörande tillfällena – när ni har något nytt på gång och vill se till att alla får reda på det. Kanske har ni öppnat en ny butik eller restaurang, lanserat en ny produkt, rear ut säsongens produkter eller vill annonsera om ett specialerbjudande eller en kampanj. Berätta nyheterna med reklamblad och se hur kunderna strömmar in. Använd dem för att marknadsföra ert företag i din omedelbara närhet för att se en omedelbar effekt.

Flyers är den nästan nödvändiga profilprodukten för mässan, utskicket

eller som giveaway till framtida kunder.

 

Vi har 2 stycken alternativ att erbjuda er, 4-färg kostar inget extra:

 

Flyers digitaltryckta på 90g obestruket papper

Flyers digitaltryckta på 110g bestruket arctic-silk papper

 

Prisexempel a4 - 60 öre/st.

För absolut bästa dagspris skriv ett mail, ni erhåller inom ett par timmar ett fast pris på era flyers.

 

Med moderna maskiner, kunnig personal och låga råvarupriser så kan vi alltid garantera, lågapriser, högsta kvalitet samt snabba leveranser.

Förutom detta så får ni alltid ett personligt & trevligt bemötande

 

Kontakta oss: doroteaaktuellt@gmail.com

Behöver ni bildekor, firmans logotype på bilen. Gå då till www.bildekor-sverige.se här finns allt inom dekor, enkelt, snyggt och prisvärt.

 

Dekaler, klistermärken, stickers finns i massor av på www.billiga-dekaler.se Alltid högsta kvalitet, lägstapris samt enkelt att beställa.

 

Om ert företag behöver trycksaker eller kanske en annons i lokalblad i norrland, kontakta då www.doroteaaktuellt.se

I en digital värld med facebok, twitter och diverse annat så är fortfarande direktreklam den absolut bästa enskilda marknadsföringen. Den är billig och enkel att administrera, dela ut dem på mässan eller skicka med posten till hushåll. Att bifoga en flyer med fakturan är alltid en bra marknadsföring liksom att dela ut till kunder i butiken.

 

Flygblad, litet pappersblad med ett enkelt budskap. Budskapet är oftast kommersiell reklam eller politisk propaganda. Flygblad kan spridas ut för hand, men framför allt i krig har de spridits från flygplan, därav flyers.

 

En broschyr är en trycksak bestående av åtta eller fler sidor, som binds tillsammans genom ryggklammer eller limbindning. Broschyrer kan till sitt innehåll utgöras av reklam, produktinformation eller liknande, men även tidningar är enligt den tekniska definitionen broschyrer.

Ordet broschyr används i vardagsspråket ofta för att beskriva reklam i pappersform, som är mer påkostad än ett flygblad. Reklamen kan vara för platser, evenemang, hotell, produkter, tjänster, med mera. Direktreklam och mässor är vanliga distributionssätt för att introducera en produkt eller tjänst. I hotell och andra ställen som lockar turister kan broschyrstånd finnas med broschyrer som kan föreslå besök till nöjesfält och andra resmål.

Inom den grafiska branschen skiljer man mellan produkttyperna broschyr och folder (efter engelskans "fold" = vika). Den senare består av ett tryckark, som tryckts på båda sidor och vikts till fyra, sex eller åtta sidor (ibland mer). Beroende på folderns layout kan den vikas ihop i ett "dragspel" eller ett "Z", alternativt i ett "C", så kallad altarskåpsfalsning.

 

Vi är bra på detta och ni är välkomna med er förfrågan här: doroteaaktuellt@gmail.com

 

Copyright 2012 Dorotea aktuellt AB